![]() |
|
|||||||
| Uydudan Paylaşım Yapan Cihazlar Uydudan Paylaşım Yapan Cihazlar Hakkında Genel Arastırmalar ve Bilgiler. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Konular:
Aldığı Teşekkür: 269
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
İP: 127.0.0.1
Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz
![]() Her Türlü Şifre Çözen Uydu Cihazı İnternetsiz!!! Fiyat: 340.00 YTL reklamı bu sitede gördüm arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı acaba |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Konular:
Aldığı Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
İP: 95.65.240.172
Cevap: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz
sen bayauyanık birisin üye kazan mak için bu yula baş vurun üye almal önemli deyildir birdaha asla giriş yapmam çönkü sen sahtakarsın
|
|
|
|
#3 |
Konular:
Aldığı Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
İP: 78.188.100.129
Re: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz
link yok...
|
|
|
|
#4 |
Konular:
Aldığı Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
Cihaz iki anakartlı bir cihazdır.
çift çanak olmak zorunda bu sistem için. türksatın hemen yanında eurobird uydusu var. bu uyduyu çoklu lnb aparatı ile Türksat çanağına bağladığımız zaman sinyal alır. (90 lık çanak tan var sayarak yazıyorum.) buradan gelen kablo diseq olmadan cihazın ikinci girişine takılıyor. diğer çift çanak bağlantılarınızı da diseq ile bağlayabilirsiniz. Burdan Cihazın Web Sitesine Bakabilirsiniz http://www.dreamcinema.net/ |
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Konular:
Aldığı Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Bu cihazlar 4 seneden beri var.
Türkiyede de Taplin, Baff markaları altında uzun süredir satılıyor. Sharing uydu üzerinden yapılıyor. Cift tünerlidir. Paylaşım 21.1E ve 39E uydularından genelde verilmektedir. Sistem bildiğimiz internet üzerinden paylaşıma akraba olsada altyapısı çok farklıdır bu yüzdende sık-sık sorun yaşanmaktadır. Bence bunu yapanlar Tonytr ustanın web sharing sisteminden esinlenmişler. ![]() Izlediğiniz kanalın DCW sini paylaşmak gibi. Her kanal için bir cihaz kullanılmıyorsa bile bir emulator (yazılımsal) kullanılıyordur. Günde birkaç kere sorun yaşanıyor. BISS bölümünde 32 lik bir keyle sharing sinyali alacağınız uyduya göre sistem aktivleşiyor. Son 2 aydır sürekli key değişmekte. Ben tavsiye etmiyorum. |
|
|
|
#6 |
Konular:
Aldığı Teşekkür: 269
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
Re: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz
Amaç kullanıcıları bilinçlendirmek.
Tabi ki isteyen istediyini alır. Biz burda deneyimi olan şahıslar olarak kullanıcıların ne aldığını bilmesini isteriz. Gelelim cihazın artı ve eksilerine. Bu receiverin internete ihtiyacı yok. Bu bir artı. Onun yerine eve 2 kablo çekilmesi gerekiyor. Birine bile zor katlanıyoruz. Bu eksi. Antene 2 LNB takılıyor. Bunu pek eksi gibi görmeye biliriz. Motorla kullanılamıyor. Menüde ayarı var tabi, kullanırsın gibi duruyor ama motor pozisyonlarını hafızalamıyor. 1-2 uyduyu ayarladınız diyelim 3.yü ayarlarken eski ayarladığınız pozisyonları karıştırıyor. Şifre açma konusuna gelince son zamanlarda sık-sık ident key değişiyor. Hani şu Biss bölümüne girip yazdığımız key.(Bilenler için söylüyorum) Bir eski keyi kullanıyor bir yenisini. 3 aydır 36E den kanalları artık açmıyor. 4-5 gündür de Hotbirdden ART ler açılmıyor. Zaten hiçbir paketi full açmıyor. Yani şifre çözmüyor. Serverleri nerdeyse artık, ordan hangi kanalı sizin için uyğun görmüşlerse onu izleyebiliyoruz. Malum kanalımız dediğiniz o kanalı da açmıyor. Bir kanal değiştirin bakın ![]() Diyelim bir gün serverdeki arkadaşlar gazı açık bıraktı ve o odada yanğın çıktı. Bukadar satılan cihazların hepsi çöp. Siz bunu illa gazı açık bıraktı gibi algılamayın. Bir sorun çıktı düşünün. Birde Dreambox un artı eksilerini sayalım. Öncelikle en mükemmel bir receiveri kullandığımız kesin. Common Interface var (yani smart kart yuvası) hertürlü şifreleme sistemi için sürekli güncellenen camd larla kullanabiliriz. Bu artı. Sharing için internete ihtiyacı var artık her evde olan internet nekadar bir eksiyse ona da kullananlar karar versin. Bir kaç ay simsiyah ekran izleyeceğimize ayda bir kaçkere 1 saniyelik donmaya ben razıyım. Yani internette donmalar oluyor demek doğru olmaz. Asıl bu cihazda kullanılan sharing sistemi sık-sık sorun çıkarmakta ve günde birkaç kere resetlenmektedir. Tatil günleri donduysa iş gününe kadar çalışmıyor. Defalarca kendim gözlemledim. Fiyatına gelince Bu cihazdan birçok üstün özellikleri olan DM500S modelinin fiyatı buaralar 130$ civarındadır. Sizin tavsiye ettiyiniz cihazın fiyatı yaklaşık 210$. Yani 2 senelik internet ücretini peşin veriyoruz cihaza. Dreambox la PC nize kayıt yapabiliyor sunuz. Bu kayıtları tvden izleye biliyorsunuz. Paylaşım aldığınız serverde donmalar oluyorsa dilediğiniz servere geçiyorsunuz. Dediğim gibi bu cihazla birhey yapamazsınız ne veriyorlarsa onu izlemek zorundasınız ve bence sonu yakınlaşmış bir cihaz. Ben birkaçtane sattım ve bin pişman oldum. Alanlar da öyle. Şifre çözüyor diye övdüğümüz cihaz en olmadık zamanlarda siyah bir ekrana mecbur bırakıyor bizleri. Ben artılarını eksilerini yazdım, kullanan, satan birisi olarak. Burası sanal olrtam kimseyi zorlayamayız isteyen yinede istediyini alır. Yukarıda verilen linkte cihazın altına kırmızı hariflerle hotbird uydusunda al jazere sport kanalından yerli derbi maçlarını izleyebilirsiniz. yani Tamamen yasal yazmışlar ama unutmayalım, bir elinizde abonesi olduğunuz platformun smartcartı diğer elinizdede ona ödediyiniz ücretin makbuzu yoksa, hiçbir şekilde yasal izlenimden bahsedemezsiniz. Saygılarımla. ![]() Nefes & Vatan Sagolsun (2009) [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Paranormal Activity (2009)DVDrip+Altyazı-Türkiyede Yasaklanan Film [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Karanlık Ülke/Dark Country (2009)DVDrip+Altyazı-Gerilim/Macera-15 Ocak Sinemalarda [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] Zombieland (2009)DVDrip+Altyazı-27 Kasımda Sinemalada-Tavsiye Film [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] ======================================== [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
|
|